İnegöl Belediyesi’ni

İnegöl Belediyesi’nin, Alanyurt bölgesini temiz içme suyuna kavuşturabilmek için bir süre önce başlatmış olduğu iyileştirme ve arıtım çalışmalarının, 3 Ekim 2009 Cumartesi günü (Bu gün) sona ereceği bildirildi.

Çalışmalar kapsamında gerekli bağlantıların yapılacağı bilgisi verilen Alanyurt bölgesinde bu gün sabah 08.00 ile akşam 20.00 saatleri arası su kesintisi yapılacak.

GÜN BOYU SULAR KESİK

Konu ile ilgili İnegöl Belediyesi Su İşleri Müdürlüğünden verilen bilgide, suyu sert ve kireçli olan Alanyurt bölgesini temiz içme suyuna kavuşturmak için İnegöl Belediyesi olarak bir süredir çalışma yürütüldüğü ifade edilerek,  “3 Ekim 2009 Cumartesi günü (bugün) sabah 08.00 ile aksam 20.00 saatleri arasında arıtma tesisinin isletmeye alınmasından dolayı tüm Alanyurt bölgesinde su kesintisi yapılacaktır” denildi.

MUSLUKLARI AÇIK UNUTMAYIN

Verilen bilgide, Alanyurt bölgesindeki tüm camilerde dün Cuma namazını müteakip halkın bilgilendirildiği,  ayrıca anons yapılıp cep mesajı atıldığı ifade edildi.

Çalışmaların akşam saat 20.00’ye kadar süreceği ve çalışma sonrası haber verilmeksizin şebekeye su verileceğinden, bölgedeki vatandaşların muslukları açık unutmaması ve dikkatli olması istendi.

Editör: TE Bilişim