İnegöl Alanyurt yolu arasında meydana gelen kaza da özel otomobil takla atıp, orta refüj üzerindeki enerji nakit hattı direğine çarparak ters döndü, iki kişi yaralandı. Yaralılar vatandaşlarca sıkıştıkları yerden çıkarıldılar.

Edinilen bilgilere göre Alanyurt´tan İnegöl´e seyir halinde olan sürücü 22 yaşındaki Ebubekir Alğur yönetimindeki 38 UR 050 plakalı özel otomobil, Metal Sanayi kavşağı mevkiinde sol lastiğini temas etmesi sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan özel otomobil orta refüje çıkarak takla attı. Takla atan özel otomobil aydınlatma direğine çarparak ters durdu.

VATANDAŞ KURTARDI

Kaza sonucunda ters dönen özel otomobilde bulunan sürücü ile yanındaki arkadaşı  23 yaşındaki Kadir Yoldaş Kocak, sıkıştıkları araçtan vatandaşlarca kurtarıldı. Yeşil alana alınan yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülmek üzere yola çıktı.

BİRŞEYİN VARMI

Yaralıların ambulanstan sedye ile indirildiği sıra da sürücü 22 yaşındaki Ebubekir Alğur, sedyedeki arkadaşına “Bir şeyin var mı?” diye sordu. Yaralı arkadaşının ise cevabı “İyiyim bir şey yok” oldu.

Yaralılar Acil Serviste tedavi altına alınırken, kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

 

Editör: TE Bilişim