Dün sabah saat 09.00

 


Dün sabah saat 09.00 sıralarında Alanyurt Fatih mahallesi sanayi caddesi numara 10 adresinde çıkan yangın korku yarattı. Telaşlanıp balkonda mahsur kalan kadın, itfaiye görevlileri tarafından kurtarıldı.

Fatih mahallesi sanayi caddesi numara 10 adresinde bulunan ve İSKO lojmanları diye adlandırılan binanın yanında bulunan metruk evin bahçesindeki odunluktan, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktığı bildirilen yangın, lojmanın çatısının tutuşmasına neden oldu.

Yangını duyup balkona çıkan Nazan Y. İsimli bir kadın, yoğun dumanların çevreyi sarması nedeniyle telaşlanıp, balkonda mahsur kaldı. İhbar üzerine kosa sürede olay yerine ulaşan İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, bir yandan yangını söndürmek için çalışmalara başlarken, bir yandan da balkonda mahsur kalıp, yardım isteyen Nazan Y.’yi mahsur kaldığı yerden kurtardılar.

Aşağıya indirilen Nazan Y., korku ve heyecandan dolayı bayılınca, olay yerinde hazır bekleyen 112 Acil Servis Ambulans aracı ile hemen İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Acil Servisteki müdahale sonucu kendine gelen Nazan Y., bir müddet müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Emniyet ekiplerinin de çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı yangına iki itfaiye aracıyla müdahale eden İtfaiye ekipleri, yoğun bir çalışma  sonucu yangını kontrol altına alarak söndürdüler.

Yangın sonucu lojmanın çatısında ve odunlukta hafif hasarın meydana geldiği, yangının neden kaynaklandığının tespitine çalışıldığı bildirildi.

 

Editör: TE Bilişim