Hikmet Şahin Kültürparkı içerisinde bulunan Amfi Tiyatroda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Vekili Turgay Yel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Mehmet Yutturan, MHP Bursa Milletvekili aday adayları Hayati Bedir, Ümit Kaplan ve Fahri İnkaya ile vatandaşlar katıldı.

Anneler Gününe özel hazırlanan gecede çocuklar annelerine şarkılarla ve uçan balon temalı bir şov sergiledi. 30 çocuğun sunduğu gösteriler ilgi ile izlendi. Gecenin sonunda Liseler arası “Okumak Özgürlüktür” adlı kitap okuma yarışmasında dereceye giren Pınar Güzeloğlu, Feyza Mut, Esmanur Aktaş, Aleyna Yüksel ve Sefa Yılmaz, Bosna Hersek gezi ödülü kazandı. Öğrencilere Bosna Hersek amblemi ile madalya verildi. Yaz döneminde öğrenciler Bosna Hersek gezisine götürülecek.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Uluslararası Alija Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert, “Derneğimiz bu ve benzeri çalışmalar ile hem anneleri hem çocuklara değer katarak güzel bir gece geçirilmesini sağlamış oldu. Bu tür sosyal ve kültürel etkinliklere ara vermeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim