Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegölspor kongresi sürecinde farklı adayları destekledikleri ve aralarında problem olduğu iddialarına cevap verdi.
Kongrede konuşma yapan Alper Taban söylentileri kastederek, “ Ben bu söylemleri doğru bulmuyorum. İnegölspor’u dizayn etmek gibi bir düşüncem olamaz” dedi. Akabinde konuşan Alinur Aktaş ise, “Benim İnegölspor üzerinde bir hedefim veya planım olamaz. Alper Taban da benim tavsiye ettiğim ve önerdiğim bir kardeşimdir. Kendisiyle hiçbir problemim olamaz” ifadelerini kullandı.


SÖYLEMLER DOĞRU DEĞİL
Birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yaparak konuşmalarını sürdüren Alper Taban, “Kenetlenmekten bahsediyoruz ancak kongre sürecinde açıkçası bazı söylemler kulağımıza geldi. Ben bu söylemlerin doğru söylemler olduğunu kabul etmek istemiyorum. Benim hiçbir zaman İnegölspor’u dizayn etmek ve zarar vermek gibi bir düşüncem olamaz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz İnegölspor’a nasıl destek olabiliriz düşüncesiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


KENDİSİYLE PROBLEMİM OLMASI MÜMKÜN DEĞİL
Akabinde konuşan Alinur Aktaş ise, “Adayların her ikisi de saygı duyduğumuz, sevdiğimiz insanlar. Kongre sürecinde Alinur Aktaş Kemal Aydın’ı Alper Taban da Kani Ademoğlu’nu destekliyor gibi şeyler konuşuldu. Ben de dedim ki tabiri caizse kafayı kaşıyacak vaktim yok, günde 4-5 saat uyku uyuyorum benim İnegölspor üzerinde hiçbir hedefim ve planım olamaz. Ben sadece futbolu seven bir belediye başkanı olarak isterim ki İnegöl’de iyi bir yönetim olsun, İnegölspor başarılı olsun. Alper Taban benim meclis üyesi ol dediğim ve belediye başkan yardımcılığı teklif ettiğim bir kardeşim. Kendisiyle  herhangi bir problemim ve sıkıntım olması asla mümkün değil. İnsan tavsiye ettiği ve önerdiği insanla alakalı olumsuz bir şey düşünür mü? Varsa bir eksik aksak zaten biz konuşur düzeltiriz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim