Ülkemizde her yıl ku

Ülkemizde her yıl kutlanan “Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle Altın Nesil Okulları Anasınıfı öğrencileri, İnegöl Belediyesi Huzurevine gezi düzenledi. Öğrencilerin Huzurevini ve burada yaşayanları tanımaları amacıyla düzenlenen gezide çocuklar anlamlı dakikalar yaşadılar.

Yaşlılarımıza yoğun ilgi ve sevgi gösteren Altın Nesil Okulları Anasınıfı öğrencilerinin, onlara nasıl davranılması gerektiğini en güzel şekilde göstererek, büyüklerine de örnek olmayı amaçladıklarını ileri süren Okul Müdürü Orhan Toker,  “Huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öpen öğrencilerimiz, onlarla saygılı bir şekilde sohbet ettiler. Kişisel gelişimleri açısından önemli davranışlar kazanan öğrenciler, ilgileri ile yaşlıları da mutlu ettiler. Sohbetin ardından yanlarında getirdikleri hediyeleri de büyüklerine hediye eden öğrencilerimiz, keyifli anlar geçirdiklerini de ifade ettiler.

Öğretmenlerinin rehberliğinde geziyi tamamlayan öğrenciler mutlu bir şekilde okullarına dönerek gezinin değerlendirmesini yaptı. Huzurevi çalışanlarının da takdirini kazanan öğrencilerimiz, şimdiden bir sonraki gezinin heyecanını yaşamaya başladılar” dedi.

Bu şekildeki anlamlı gezilerin, öğrencilerin kişilik gelişimi açısından çok yararlı olduğunu vurgulayan Müdür Toker,  gezinin aynı zamanda okulda öğretmenler tarafından verilen kazanımların somutlaştırılması açısından çok etkili olduğunu belirtti. Toker, öğrencilerin sınıfta edindikleri kazanımların pekiştirilmesi adına okul gezilerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim