Geçtiğimiz yıl başl


Geçtiğimiz yıl başlayan, koordinatörlüğünü Özel Altın Nesil Okulları adına İngilizce Öğretmeni Burcu Kılıç ve İnegöl Belediyesi Bursa Özel İdare Müdürlüğü Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi (Özürlüler Okulu) adına Rehber Öğretmen Sevim Sena Aydın’ın üstlendiği ve ortak yürüttüğü ‘Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamındaki çalışmaların bu yıl da devam ettiği bildririldi.
İlgili çalışmalar çerçevesinde geçtiğimiz gün Özel Altın Nesil Okulları 9-B şubesi öğrencileri ve sınıf rehber öğretmenleri Yıldız Özçiftçi ile birlikte İnegöl Belediyesi Bursa Özel İdare Müdürlüğü Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezine (Özürlüler Okulu) ikinci ziyaretlerini gerçekleştirdiler.
Bu ziyaretlerle her iki okulun öğretmenleri de,  öğrencilerine sosyal açıdan önemli ölçüde fayda sağladıklarını dile getirdiler. Özel Altın Nesil Okulları 9-B şubesi öğrencileri, Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezinin her sınıfına gruplar halinde dağılarak, yapılan aktivitelerde öğrencilerle birlikte çalışma imkanı buldular ve  de bu zaman dilimi içerisinde değerli paylaşımlarda bulunduklarını ifade ettiler.
Özel Altın Nesil Okulları 9-B sınıfı öğrencileri, Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi Rehber Öğretmeni  Sevim Sena Aydın’a, tekrar okulu ziyaret etmek ve öğrencilerle daha fazla paylaşımda bulunmak konusundaki isteklerini dile getirmesinden sonra okuldan ayrıldılar.

Editör: TE Bilişim