Cuma günü İnegöl’e gelecek olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’ün altyapısını sil baştan yenileyecek olan yaklaşık 150 milyon TL’lik yatırım için ilk kazmayı vuracak. 
İnegöl’ün altyapısını sil baştan yenileyecek toplamda 500 milyon TL’yi bulacak yatırımların ilk halkası olan 150 milyon TL’lik altyapı ihalesi Kasım ayında yapılmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cuma günü İnegöl’de bazı programlara katılacak. Programlardan biri de altyapı için ilk kazmanın vurulması. Başkan Aktaş daha önce katıldığı programda çalışmaya ilişkin; “Altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmak gibi bir derdimiz var. 21 Kasım’da 140-150 milyon TL’lik ihaleye çıktık. 2-3 yıllık süreç zarfında etap etap altyapı sorununu tamamen çözeceğiz. Bu yatırım zamanla 500 milyon TL’ye kadar çıkacak. Altyapıya yapılan yatırımlar her ne kadar görünmese de sağlıklı bir kent için olmazsa olmaz. Biz elbirliğiyle ve gayretle bütün problemleri sıfırlayacağız” demişti.


HAVUZ AÇILIYOR
Cuma günü ayrıca 16.30’da Yüzme Havuzunun açılışı da yapılacak. Yüzme havuzu Mart ayında açılması planlanıyordu. Ancak koronavirüs nedeniyle Haziran ayına ertelendi.

Editör: TE Bilişim