Belediyelerde yaşanan değişim ve dönüşüm sürecinde Recep Altepe´nin istifası sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Alinur Aktaş´tan boşalan İnegöl Belediye Başkanlığı koltuğuna, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın oluru ve belediye meclisinin onayı ile Alper Taban seçilmişti. 8 Kasım tarihinde yapılan seçimin ardından yeni makamına oturan Taban yoğun bir gündemle çalışmalarına start verirken, bir yandan da hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

İNEGÖL BELEDİYESİ TÜM ŞEHRİN ORTAK NOKTASI

Bu ziyaretler kapsamında İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali, Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Araali, Taban´a yeni görevinde başarılar diledi. İnegöl Belediyesi´nin ilçedeki tüm kurumların ortak noktası olduğunu ifade eden Araali, “Belediye şehrin ortak gücü. Tüm kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi Emniyet Müdürlüğü olarak biz de İnegöl Belediyesi ile dirsek teması halinde ortak çalışmalar yapıyoruz. Bugüne kadar Alinur Aktaş Başkanımızla sürdürdüğümüz bu birlikteliğin Alper Taban Başkanımızla da devam edeceğinden eminiz. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerken yaşanan bu değişimin başta Başkanımız olmak üzere şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

OLUMLU İLETİŞİM GELİŞEREK DEVAM EDECEK

Belediye Başkanı Alper Taban´da, Müdür İlhami Araali´ye hoş geldiniz dileklerini ileterek başladığı konuşmasında, “256 bin nüfusu bulunan şehrimizde bugüne kadar kurumlar arasında süren olumlu iletişim inşallah yeni projelerle gelişerek devam edecek. Bizler emniyet güçlerinin öneminin farkındayız. Şehrin huzuru ve refahı için gece gündüz görevinin başında olan, yeri geldiğinde kendilerinden ve ailelerinden fedakarlık eden kolluk kuvvetlerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanında olacağımızı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim