İnegöl Diş Hastanesi

-İnegöl Diş Hastanesinin Temelini Atacak, Belediyenin Alanyurt EK Hizmet Binasını Hizmete Açacak, Siyaset Akademisine Katılacak-
ARINÇ BUGÜN İNEGÖL'DE
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 13 Nisan 2012 Cuma günü (bugün) İnegöl’e gelecek. AK Parti Bursa Milletvekili Başbakan Yardımcısı Arınç, Alanyurt’ta yapımına başlanan İnegöl Diş Hastanesinin temelini atacak, İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan Alanyurt Ek Hizmet Binasını hizmete açacak, daha sonra da AK Parti  Siyaset Akademisine katılarak, siyasetteki deneyimlerini İnegöllülerle paylaşacak.
DİŞ HASTANESİ TEMELİNİ ATACAK
Bugün saat 17.00 sıralarında İnegöl'e gelecek olan AK Parti Bursa Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ilk olarak saat 17.30'da Alanyurt İMKB Endüstri Meslek Lisesi yanındaki, İnegöl Belediyesinin tahsis ettiği yaklaşık 3 dönümlük alan üzerinde, Sağlık Bakanlığı tarafından 5 katlı ve 5 bin 800 metrekare kapalı alana sahip olacak şekilde  yaptırılacak olan, 50 Ünit kapasiteli, 3 Ameliyathaneli, ilk etapta 5 yataklı, tam donanımlı İnegöl Diş Hastanesinin temel atma törenine katılacak. Diş Hastanesi ile ilgili inşaat çalışmaları bir müddet önce başladığı için Bakan Arınç, binaya sembolik olarak temel atacak.
BELEDİYE EK HİZMET BİNASI AÇILIŞI
Bakan Arınç, İnegöl Belediyesi tarafından, Alanyurt Sağlık Ocağının  üst kısmında, Kocatepe İlköğretim Okulunun karşısında  yaptırılan Belediye  Alanyurt Ek Hizmet binasının saat 18.00'de gerçekleştirilecek olan  açılış törenine katılacak.
SİYASET AKADEMİSİNDE DENEYİMLERİNİ PAYLAŞACAK
Temel atma ve açılış töreninin ardından bazı ziyaretlerde bulunacağı öğrenilen Arınç'ın, saat 20.30'daki Siyaset Akademisine konuk olacağı bildirildi.
Sani Konukoğlu konferans salonunda gerçekleştirilecek olan Lider Ülke Türkiye-2 Siyaset Akademisine katılacak olan Arınç, katılımcılara ‘Deneyim Paylaşımı’ konulu ders verecek.

 

Editör: TE Bilişim