İtalya Fuarıyla İlgili

İtalya Fuarı’nın ertelendiğine yönelik söylentilerin artması üzerine, Yenişehir’den  özel uçak kaldırmaya hazırlanan Atakan Turizm’den flaş bir açıklama geldi. Henüz kendilerine bir erteleme yazısı gelmediğini açıklayan Turizm şirketi, olası bir karar alınması durumunda 117 kişiye aynı gün geri ödeme yapacaklarını açıkladı.

İtalya’da da görülen Corona Virüs nedeniyle fuarın iptal edileceğine yönelik beklentiler artınca, turizm şirketleri de harekete geçti.

23-26 Nisan tarihleri arasında Milano şehrinde  düzenlenecek olan dünyanın en prestijli mobilya fuarının yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

Mobilya STK’ları fuarla ilgili bilgiler almaya çalışırken, en dikkat çekici açıklama Kaya Metal ve Larex firmalarıyla ortaklaşa tur düzenleyen Atakan Turizm’den geldi. Turizm firmasının sahibi Atakan Altınkaynak, Milano’da hayatın normal akışında olduğunu ancak her türlü karara hazırlıklı olduklarını ifade etti.

Uzun süreden beri fuar için ciddi hazırlıklar yaptıklarını anlatan Altınkaynak, “Bizler mobilyacılarımızı Yenişehir’den özel uçakla Milano’ya götürmek için çalışmalarımızı tamamladık. Şu ana kadar 117 kişi bize ön kayıt yaptırdı. Maalesef İtalya’da da görülen virüs vakaları nedeniyle bir tedirginlik oluştu. İlgili kurum ve kuruluşlarla yaptığımız görüşmelerde henüz fuarın ertelendiğine yönelik bir geri dönüş olmadı. Şu an fuarın yapıldığı bölge olan Milano’da her hangi bir olumsuzluk söz konusu değil.  Bizler fuar olacakmış gibi kayıtlarımızı almaya devam edeceğiz. Ancak alınan tüm önlemlere rağmen, fuarın ertelenmesi yönünde bir karar alınması durumunda açıklamanın yapıldığı gün, ön ödeme yapan 117 müşterimizin ödemelerini geri iade edeceğiz. Aslolan müşteri memnuniyetidir“ dedi.

Editör: TE Bilişim