Yıl sonu etkinlikler


Yıl sonu etkinlikleri kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan 'Teknoloji ve Tasarım Sergisi' izlenime açıldı.

Dün saat 11.00'de okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen sergi açılışına, Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Sabri Günaydın, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, İshakpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Erdoğan Kızmaz, Sinanbey İlköğretim Okulu Müdürü Halil İbrahim Zengin, Gazipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Şükrü Meral, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Şeref Çiftçi ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Sergi açılışı öncesi bir konuşma yapan Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Şeref Çiftçi, "2010-2011 eğitim öğretim yılının sonuna geldik. Okulumuzdaki, teknoloji tasarım, görsel sanatlar ve fen ve teknoloji öğrencilerimiz bir sergi hazırladı. Öğrencilerimizin el emeği göz nuru, öğretmenlerimizin de nezaretinde gerçekleştirilen sergimiz diğer öğrencilerimize örnek olacaktır. Başlattığımız bu etkinliği geleneksel hale getirip, gelecek yıllarda da düzenleyeceğiz" dedi.

6, 7 ve 8'nci sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan 100'e yakın çalışmanın bulunduğu Teknoloji ve Tasarım Sergisi, kurdele kesilmesiyle izlenime açılarak  gezildi.  incelendi.

Sıcak havalarda serinlik veren ‘Pervaneli Şapka’, yürürken süpürme işlemini de yapan ‘Terlik Gırgır’ gibi ilginç tasarımların bulunduğu serginin bu gün de izlenime açık kalacağı bildirildi.

Editör: TE Bilişim