Atatürk İlköğretim


Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından, okul ve öğrenciler yararına bu yıl 5’ncisi düzenlenen Pilav Günü ve eğlence programı, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 12.30’da Çardak düğün salonunda gerçekleştirildi.
Programda, 200’e yakın eşyadan oluşan 3 bin TL değerindeki hediyeler yapılan çekilişle sahiplerini buldu. Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Eren ve öğrenci velilerinin katıldığı programda, yaklaşık 500 veliye pilav ve ayran ikramında bulunuldu.
Programın açış konuşmasını yapan Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Eren, okul ve öğrenciler yararına etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği olarak 2010 yılı Kasım ayında görevi devraldık. Okulun ihtiyaçlarını da okul idaresi ile yaptığımız istişareler sonucunda tespit ettik. Bu doğrultuda yapacağımız faaliyetleri de belirledik. İlk faaliyet olarak okul ve öğrencilerimiz yararına yemek düzenlemeye karar verdik. Okulumuz, adı gibi kendisi de büyük olup bine yakın öğrencisi vardır. Büyük okulun ihtiyaçları da büyük olmaktadır” dedi.
Çağın bilgi çağı olduğundan, bilgiye ulaşmak için yeni bilgisayarlar, projeksiyon cihazları ve akıllı tahta gibi birçok ihtiyacın olduğuna işaret eden Başkan Eren, “Bunun yanında fakir öğrencilerimizin ihtiyaçları da göz önüne alındığında tüm bu ihtiyaçlarımızı karşılamak için bu yemek programını düzenledik. Okulumuzda annelere yönelik bilgisayar kursu da düzenledik. Bu kursun da önümüzdeki hafta başlayacağını bildirmek istiyorum. Annelere yönelik kurslar kapsamında hafta içi ve hafta sonu yetiştirme kursları ile mandolin, gitar ve saz kursları da devam ediyor” diyerek katılanlara teşekkür etti.
Konuşmanın ardından velilere yemek ikramında bulunuldu. Yemeğin akabinde ise çekiliş yapıldı. Yapılan çekilişte mobilya aksesuarları, giyim eşyası, zücaciye ve hediyelik eşya ile TV dolabının bulunduğu hediyeler sahiplerini buldu. Çekilişin ardından ise bayanlar, müzik eşliğinde akşam saatlerine kadar eğlendiler.

Editör: TE Bilişim