Atatürk İlköğretim O


Atatürk İlköğretim Okulu Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından, bu yıl ilki düzenlenen Dayanışma Yemeği, geçtiğimiz Cuma akşamı Enver İnegöl Köftecisinde gerçekleştirildi.

Dayanışma Yemeğine, MHP Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Okul Müdürü Şeref Çiftçi, Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Eren, öğretmenler ile öğrenci velileri eşleriyle birlikte  katıldılar.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Şeref Çiftçi, düzenledikleri yemeğin amacının, veli-öğretmen dayanışmasını sağlayıp, okulun maddi ihtiyaçlarını gidererek, öğrencilerin başarılarını artırmak olduğunu belirterek, "Sağlıklı bir eğitim ortamının oluşmasında velinin öneminin çok büyük olduğunu biliyoruz. Okulumuzda başarıyı artırmak için veli seminerleri, bilgilendirme toplantıları, öğrencilere yönelik kurslar yapılmaktadır. 8'nci sınıf öğrencilerimize ayrıca meslek tanıtma toplantıları yapılmaktadır" dedi.

Atatürk İlköğretim Okulunun başarılı bir okul olduğuna vurgu yapan Müdür Şeref Çiftçi, "Başarılı olmak zorundadır da. Okulun her türlü donanımı, Rehberlik Servisi, genç ve dinamik öğretmenleri var. 2010-2011 eğitim öğretim yılında 4 sınıfımıza akıllı tahta donanımını sağladık. Öğrencilerimiz, İnegöl  ve Bursa genelinde düzenlenen her türlü yarışmaya katılmaktadır. Bu yıl düzenlenen İstiklal Marşı yarışmasında birinci olduk. Öğrencilerimizin başarısında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, İnegöl'de başarılı, gayretli, devamlı kendisinden söz ettiren okullardan birisinin Atatürk İlköğretim Okulu olduğunu belirterek, "Milli Eğitim olarak, okulumuzun her türlü etkinliklerinde bulunuyoruz. Görülüyor ki, eğer birlik ve beraberlik varsa başarı geliyor. Okulun sesi duyuluyor. Okul yönetiminin uyum içerisinde çalıştığını görüyoruz. Bu uyum çocuklarımızın başarısına yansıyacaktır. Bu başarıyı tetikleyen ailelere de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim