KIZILAY SAĞLIK PERSONELİNİ UNUTUMADI
Türk Kızılay İnegöl Şubesi sağlık çalışanlarına destek olmak için İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümünde çalışan sağlık personeline çiçek takdim etti.

Türk Kızılay İnegöl Şubesi, coronavirüs salgını nedeniyle yoğun bir şekilde çalışma sergileyen sağlık çalışanlarına teşekkür etmek ve kandillerini kutlamak amacıyla İnegöl Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık personeline çiçek taktim etti.

İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisinde bulunan güvenli alanda Kızılay ekibini karşılayan İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen, “Kamuoyunu uyarmalıyız. Lütfen herkes evde kalsın. Bütün arkadaşlarımız ile birlikte görevdeyiz” diye konuştu. 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz, “Gerek dünyada, gerek ülkemizde yaşanan sıkıntılı süreç içerisinde, bu yükü en fazla sırtlanan sağlık personeline teşekkür etmek ve kandil nedeniyle çiçek taktim ettik. Türk Kızılay ve sağlık personeli bu güne kadar sırt sırta görev yapmıştır, bundan sonrada böyle devam edecektir. Bu sürecin en kısa zamanda ülkemiz için hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını istiyoruz. Evde kal Türkiye diyoruz. Devletimizin yaptığı açıklamalara dikkat edelim. 65 yaş üstü vatandaşlarımız sokağa çıkma noktasında dikkat etsinler. Sosyal mesafeyi koruyalım” dedi.

Editör: TE Bilişim