İnegöl´deki otobüs kazasında hayatını kaybeden Elvan Mutlu´nun 4 yaşındaki oğlu Ayaz, küçük yaşlarda annesini kaybeden babasıyla aynı kaderi paylaştı. Cenaze namazının kılınacağı caminin avlusunda her şeyden habersiz gezinen küçük çocuk yürekleri dağladı.

Mezitler bölgesinde meydana gelen ve 7 kadın işçinin hayatını kaybettiği, 39 kişinin de yaralandığı otobüs kazasında hayatını kaybeden 27 yaşındaki Elvan Mutlu, son yolculuğuna uğurlandı. Bir fabrikada havuz operatörü olarak çalışan 1 çocuk annesi kadının eşi Mümin Mutlu´nun da kendi oğlu gibi küçük yaşlarda annesini kaybettiği öğrenildi. Cenaze namazının kılındığı Yıldırım ilçesindeki Hacı Hatip Camii´nde her şeyden habersiz şekilde arkadaşları ile dolaşan 4 yaşındaki Ayaz, yürekleri dağladı.

 

Cenazeye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya´da katıldı. Öğle saatinde kılınan cenaze namazına genç kadının yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Elvan Mutlu, kılınan namazın ardından gözyaşları içinde Hamitler Mezarlığı´nda defnedildi.

Editör: TE Bilişim