5-6 Temmuz tarihlerinde MÜSİAD Kastamonu Şubesi ev sahipliğinde, Kastamonu’da yapılan MÜSİAD Vizyoner Anadolu buluşmaları ve 102. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısına katılan MÜSİAD İnegöl Şubesi yönetimi, T.C. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati’yi İnegöl’e davet etti ve söz aldı.

OYLAT ANLATILDI

Anadolu Vizyoner Buluşmaları ve 102. Genel İdare Kurulu Toplantısı (GİK) 05-06 Temmuz 2019 tarihleri arasında MÜSİAD Kastamonu Şubemizin ev sahipliğinde “Yeni Turizm Kaynaklarıyla Şehir Ekonomilerinin Geliştirilmesi” (Kültür, Tabiat, Yayla, Spor ve Gastronomi Turizmi vb) konu başlığıyla gerçekleştirildi. MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel, Başkan Yardımcıları Osman Yılmaz, Ömer Erol, Üye İlişkileri Komisyon Başkanı Serdar Nalcı ve MÜSİAD İnegöl Müdürü Emin Süküt’ün de katıldığı toplantıda, ayrıca “Yeni Turizm Kaynaklarıyla Şehir Ekonomilerinin Geliştirilmesi” konusu üzerine MÜSİAD İnegöl Şubesi tarafından hazırlanan Özellikle Oylat’ın Termal Sağlık Turizmi konulu Raporu da yetkililere sunuldu.

MÜSİAD İnegöl Başkanı Mehmet Döngel, İnegöl iş insanlarını, İş STK’ları temsilcilerini, İnegöl protokolünün bir arada olacağı bir organizasyonda misafir etmek üzere T.C. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati’yi İnegöl’e davet etti.

Başkan Mehmet Döngel yaptığı kısa açıklamada, “Özellikle son zamanlarda ki ülkemizin mevcut ekonomik durumu, 2020 ekonomi ön görüleri gibi konularda değerli bilgilerinden istifade etmek istediğimiz sayın Bakan Yardımcımızı İnegöl’e davet ettik. Kendileri davetimize olumlu yanıt verdi ve Temmuz ayı sonuna doğru belirlenecek net tarihte inşallah İnegöl’ümüze gelecekler. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bu programı geniş kapsamlı yapmayı planlıyoruz. Amacımız İnegöl iş dünyasına, İnegöl ekonomisi dinamiklerine faydalı bir bilgilendirme toplantısı icara etmek. Konu ile ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir. Programın netleşmesi durumunda çeşitli kanallar aracılığı ile duyuruya çıkılacaktır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim