Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İnegöl´ün Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden Gençlergücü Spor Kulübünü ziyaret ederek, malzemeleri Kulüp Başkanı Sedat Öpciner´e teslim etti.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Sedat Öpciner, “Amatör kulüplerde yönetici olmak zor. Maddi, manevi zaman harcarsınız. Fakat bunun akabinde de bizi mutlu eden pırıl pırıl gençleri sahalarda görmek. Bu konuda bize destek veren Milletvekilimize, Büyükşehre ve Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “Her mahallemizde teravih namazlarına katılmaya özen gösteriyoruz. Spor kulüplerimize teşekkür maksadıyla hem de seçimden önce hazırladığımız ama bir türlü zaman bulamadığımız krampon hediyesinde bulunuyoruz. Bu akşam da Gençlergücüspor kulübüne takdim ediyoruz. Bende amatör spor kulübü, süper ligde olan takımda yöneticilik yaptım. Yöneticilik bir zevk. Bu keyfin doruğa çıktığı an, gençlere sahip çıkma, onları kötü alışkanlardan koruma özellikle de kendi milli örf ve ananelerimizi öğreterek topluma hazırlama bu işin zevk noktası. Sizlerde bundan keyif alıyorsunuz. Gençlergücü´nün birbirine kenetlendiğini biliyorum. Burada ortak duygu spor ve sporcu yetiştirmek. Ben sizleri kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Bakanlıktan temin edilen kramponlar, kulüp yöneticilerine teslim edildi.

Editör: TE Bilişim