Değerli üyelerimiz, saygıdeğer basın mensupları;

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği İnegöl Şubesi olarak bugüne kadar gerek camiamız mensuplarının Bulgaristan ile olan sorun ve sıkıntılarını çözmek adına genel merkezimiz ile birlikte koordineli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Dernek olarak önemli faaliyet alanlarımızdan biri olan Halkoyunları kurslarımızda geçtiğimiz hafta itibariyle sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde hazırlanarak çalışmalarına yeniden başlamıştır. 

Malumunuz üzere Eylül – Ekim 2020 tarihleri arasında yapılması planlanan Genel Kurul Toplantımız içinde bulunduğumuz pandemi koşullar nedeni ile İçişleri Bakanlığı’mız tarafından ertelenmişti. Bakanlığımızca yapılan son değerlendirmelerden sonra Dernek Genel Kurullarının 300 kişiyi aşmamak üzere yapılabilmesine izin verilmiştir. Bizde bakanlığımızın koyduğu kurallar çerçevesinde 2 Nisan Cuma akşamı saat 18:00’de genel kurulumuzu icra etme kararı aldık. Bu hususu tüm üyelerimize ve İnegöl kamuoyuna paylaşmak istedik. Temizlik, Maske ve Mesafe koşullarına uygun olarak gerçekleştireceğimiz kongremiz camiamıza ve İnegöl’e hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Mustafa Kahraman 

Bal-Göç İnegöl Şubesi Başkanı

Editör: TE Bilişim