SURİYELİLERDEN SOĞUK ŞAKA

Milletvekili Şahin’in MODEF Ziyareti sırasında ilginç bir gelişme oldu. Fuarı gezmekte olan 3 Suriyeli mülteci, tek tek tüm stantları gezerek mobilyacılara başarılar dileyen Milletvekili Hüseyin Şahin’in yanına giderek, “Biz oyumuzu AK Partiye vermedik” diyerek şaka yaptılar. Şaka yapan Suriyeliler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiklerini belirterek, “Allah onu başımızdan eksik etmesin” dediler.

MİLANO’DA EKSİKLERİMİZİ TESPİT ETTİK

MODEF’deki stantları tek tek ziyareti sırasında edindiği izlenimleri basın mensupları ile paylaşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, MODEF’i açıldığı tarihten beri takip ettiğini belirterek, “Aldığımız tepkiler çok iyi. Firma sahiplerimize nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Yapılan hizmetin karşılığı her zaman alınıyor. Özellikle yeni tasarımları olan mobilyacılarımızın her zaman müşteri bulduğunu ve İnegöl’ünde bu konuda haklı bir yer edindiğini görmekten son derece memnunuz. İlçemiz, Türkiye ekonomisine artı değer bırakan, iş adamlarıyla, üretenleriyle birlikte önemli katma değer elde ediyor. Sektörün lider konumunda olması, arkadaşlarımızın da İnegöl’ün yöneticileri olmaları, mobilya sektörüne yön veriyor olmaları, bizleri memnun ediyor. Ben bu ürünleri üreten, çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu ürünlerin içerisinde emek var. Bu emeği ortaya koyan çalışanlarımızı, işçi kardeşlerimizi kutluyorum. Kendi emekleri ile böyle güzel bir havayı bize yaşattırıyorlar. Onların dışında bu iş için sermaye, tecrübe ve birikimlerini ortaya koyan iş adamlarımızı da kutluyorum. İnegöl’ün lojistik olarak farklı bir yerde olduğunu öğrendim. Lojistik olarak destek veren nakliye firmalarımızı da kutluyorum. Türkiye’nin her yerine İnegöl’den ürün gidiyor. Bu da bizim için artı bir özelliktir. Bu pastada ve mobilya sektörünün ilerlemesinde payı olan herkese teşekkür ediyorum. Fuarın organizasyonunda MODEF yönetim kurulu ve Belediye Başkanımız, İTSO ve Mobilyacılar Odası ile destek veren herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün İnegöl’deki mobilya üretimi, tüketimi ve dizaynı ile ülke gündeminde yer alıyor. Gelecekte daha iyi günler bizi bekliyor. Biz, Milano Fuarına giderek eksiklerimizi tespit ettik ve bu eksikleri gidermek için çalışmalar yapılacak. Ben tüm üretici arkadaşlarımızın bu çalışmalara katılmasından ve destek vermesinden dolayı çok memnunum” dedi.

BAŞBAKANIN, CUMHURBAŞKANI OLMASINI ARZULUYOR VE DESTEKLİYORUM

Bir basın mensubunun, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanı olma gayretini nasıl buluyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Şahin, “Hem Milletvekili olarak hem de şahsi olarak fikrim, Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması yönünde. Cumhurbaşkanlığı makamını hem taçlandıracak hem de güçlü yetkileri ile ülkemizi daha ileriye götüreceğinden son derece eminim. Çünkü, ülkemiz artık demokratik kültürünü yerleştirmiş, bu kültürle beraber de AK Parti kurumsal kimliğini zenginleştirmiş, kendi kadrolarını yetiştirmiştir. AK Parti, kurulduğu günden bu güne genç kadrolarla kendini sürekli yenilemiş, lider bir parti. 30 Mart seçimlerinde de, yerel seçimler olmasına rağmen, halkımızın yüzde 46’ya yakınının oyunu almış, 2009’daki yerel seçimlere göre oyunu  yüzde 9 nispetinde artırmış bir partidir. Başbakanımın, Cumhurbaşkanı olmasını şahsen arzuluyor ve destekliyorum. Parti görüşü konusunda ise Başbakanımız dün MKYK toplantısında partililerle görüştü. Mutlaka danışacağı akil insanlar grubu da vardır. Görüşmeler sonucunda kararını verecektir. Her türlü alacağı karara saygılıyım.  Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olmasıyla yeni ufuklara yelken açacağız. Güven dolu başarılı kariyer, Cumhurbaşkanlığı makamıyla taçlanacak. Başbakanımıza duyulan güven toplum nazarında günbegün artıyor” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim