ENSAR VAKFININ YENİ BAŞKANI SİNAN GÜLTEKİN OLDU

İnegöl Ensar Vakfı Şubesi Başkanı Fatih Bayram'ın vefatının ardından yeni başkan Sinan Gültekin oldu.

Gültekin, şube binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, "
20 yılı aşkın süredir birlikte yürüdüğümüz bu yolda azmine, inancına, heyecanına ve davasına şahit olduğumuz abimizden aldığımız bayrağı, aynı azim heyecan ve kararlılıkla İnegöl Ensar ailesi olarak taşımaya devam edeceğiz" dedi.

Gültekin'in açıklaması şu şekilde;

BAŞKANIMIZ SAĞLAM BİR KADRO BIRAKTI
"Çok kıymetli inegöllüler, Geleceğin teminatı gençler, Değerli basın mensubu arkadaşlar, hepinizi Allah'ın selamı ile selamlıyorum esselamu aleyküm.
Bildiğiniz üzere kısa zaman önce İnegölümüz çok değerli bir insanı kaybetti. Ensar Vakfı İnegöl şube başkanımız Fatih Bayram abimizi rahmeti rahman'a uğurladık. Kendisine ve tüm ölmüşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
Rahmetli abimiz efsane Başkan Fatih Bayram başkanlığında 20 yılı aşkın süredir inegöl'ü müze yönelik özellikle genç kardeşlerimize yönelik birçok faaliyetler ve programlar yaptık. 1999 yılında Ensar Vakfı şubesini devraldığımız da Gençlik kolları olarak iki ya da 3 kişiyle başlamış olduğumuz çalışmalarda bugün elhamdülillah 100 lere ulaştık. Başkanımız ardında altın bir nesil, sağlam bir kadro bırakarak görevini yapmış bir şekilde aramızdan ayrıldı.Bir yandan onu kaybetmenin hüznünü yaşarken diğer yandan onunla birlikte geçirdiğimiz yıllar için Allah'a şükür ediyoruz.
Fatih abimizin vefatı ile boşalan Ensar Vakfı İnegöl şube başkanlığı görevi, yönetim kurulumuzun teveccühleri ile tarafıma tevdi edilmiştir. Bizi bu göreve layık gören yönetimimize teşekkür ediyor, Cenabı Allah'tan omuzlarımıza yüklenen bu ağır vazife için muvaffakiyetler diliyorum. Fatih başkan'ın yerinin dolmayacağı hepimizce malumdur. Ancak yanının da hiç boş kalmayacağını bilmenizi isterim.
20 yılı aşkın süredir birlikte yürüdüğümüz bu yolda azmine, inancına, heyecanına ve davasına şahit olduğumuz abimizden aldığımız bayrağı, aynı azim heyecan ve kararlılıkla İnegöl Ensar ailesi olarak taşımaya devam edeceğiz.
Kısaca Kendimden bahsetmek isterim ismim Sinan Gültekin. 1983 İnegöl doğumluyum evliyim ve 3 çocuk babasıyım. Konya Selçuk üniversitesi otomotiv bölümü mezunu olarak özel bir firmada çalışmaktayım.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kıyamete kadar sürecek olan hak ve batıl mücadelesinde hakkı hakim"

Editör: TE Bilişim