İnegöl Belediyesi’nin Belediyespor bünyesinde her yıl düzenlediği yaz spor okulları bu yıl da yüzlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanı Alper Taban, branş ziyaretleri kapsamında 300 öğrencinin eğitim aldığı yüzme kursunu ziyaret etti.

İnegöl Belediyesi’nin Belediyespor organizasyonu ile her yıl düzenlediği yaz spor okulları, 24 Haziran tarihinde ilk dönem eğitimlerine başladı. 8 farklı branşta yüzlerce öğrencinin katılımıyla yapılan yaz spor okullarında eğitimler sürerken, Belediye Başkanı Alper Taban Bahçeşehir Koleji havuzunda gerçekleştirilen yüzme eğitimlerini ziyaret etti.

ÖĞRENCİLERİMİZİN DOĞRU UĞRAŞLARLA İLGİLENMESİNİ İSTİYORUZ

8 bayan 8 erkek olmak üzere toplam 16 öğretmen ile devam eden kurslarda öğrencilerin yüzme eğitimlerini izleyen Taban, burada öğrencilerle de sohbet etme imkanı buldu. Ziyaret sonrası yaz spor okullarına ilişkin açıklamalarda bulunan Taban, 2018-2019 yaz dönemi İnegöl Belediyespor yaz okulu faaliyetlerinin 24 Haziran itibariyle başladığını hatırlatarak; “Bugün yaz spor okulları yüzme kurslarını ziyarete geldik. Öğrencilerimiz özellikle ilk defa başlayanlar, belki ikinci üçüncü kez gelenler de olabilir. Ancak burada yaz spor okullarında öğrencilerimize çok güzel imkanlar açtık. Burada Bahçeşehir Koleji’nin yüzme havuzunu kullanarak öğrencilerimize öğretmenlerimiz eşliğinde yüzme dersleri veriyoruz. Tabi bildiğiniz gibi onların hem kendilerine olan özgüvenlerini kazanmalarını, kişisel becerilerini arttırmak, beraberinde doğru alanlarda doğru uğraşlar vermelerini sağlamak istiyoruz. Velilerimize de teşekkür ediyoruz. Bizlere inanarak, güvenerek evlatlarını getiriyorlar, teslim ediyorlar. Biz de onlara en güzel fırsatları, imkanları sağlamaya devam edeceğiz. Sadece yüzme olarak değil; voleybol, basketbol, masa tenisi, jimnastik, okçuluk, Oryantiring ve tırmanış gibi pek çok alanda kurslar açtık. Bunları da devam ettiriyoruz. Öğrencilerimizin okullar kapandıktan sonraki süreçte de daha güzel imkanlarla, daha faydalı işler yapabilmeleri adına bu imkanları onlar için oluşturmuş olduk. Tabi bunları gelen geri bildirimler, vatandaşlarımızdan, öğrencilerimizden, öğretmenlerimizden, çalışma arkadaşlarımızdan aldığımız bilgiler neticesinde her dönem geliştirerek daha faydalı modellemeyle sunmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bahçeşehir Kolejine de teşekkür ediyorum. Burada onların imkanlarını kullanıyoruz. Öğrencilerimize de başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim