İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa İlçe Belediye Başkanları Soysal medya sıralamasında birinciliği kimseye bırakmadı.
Bu kapsamda Facebook, Twitter ve İnstagram’ı aktif bir şekilde kullanan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Kasım ayı içerisinde sosyal medya paylaşımlarıyla 510 bin kişiye ulaşarak Bursa’daki ilçe belediye başkanları arasında 1. sırada yer aldı.
Kullanımının her geçen gün daha fazla yaygınlaştığı ve birçok kurumun vatandaşlara daha hızlı ulaşabilmek adına kullandığı sosyal medyayı İnegöl Belediyesi hem kendi hesaplarını hem de Başkan Alper Taban bu hesapları aktif bir şekilde kullanıyor.
Duyuru ve etkinliklerin yanı sıra belediyenin hizmetlerinin de vatandaşlara aktarıldığı Facebook, Twitter ve İnstagram hesapları vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor.
Dijital medya gözlemi gerçekleştiren Teleskop’un istatistiklerine göre; İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa’daki İlçe Belediye Başkanları arasında 1. sırada yer aldı. İkinci sırayı ise Oktay Yılmaz, Üçüncü sırayı ise Mustafa Dündar aldı.

Editör: TE Bilişim