Sosyal medya hesapları üzerinde İnegölspor yönetimi, belediye personeli ve taraftarlar arasında başlayan söz düellosunu Başkan Alper Taban değerlendirdi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın sosyal medya hesabından #84ruhuylayeniden hastagı ile paylaşım yapmasının ardından İnegölspor yöneticileri sosyal medya hesabından tepki göstermişti. Akabinde Belediye personeli ile taraftarlarda sosyal medya hesabı üzerinden İnegölspor yönetimine tepki gösterdi.

Basın mensuplarına yaşanan olayla ilgili açıklama yapan Başkan Alper Taban, “Yaptığımız her işte çok samimi duygularla hareket ediyorum. Kimin tarafından nasıl algılandığı beni hiç ilgilendirmiyor. Biz bir kampanya düzenlemedik. İnegölsporun 16 formasını anlamlı bir şekilde, bayram içerisinde hediye etmek istedik. Bununla alakalı da arkadaşlarımız rutin bir sosyal medya çalışması yaptılar. 84 ruhuna atıfta bulunması da bildiğiniz gibi İnegölspor’un 3 kulüpten birleşerek gerçekten o birlik ve beraberliği yakaladığı ruhla vurgusu yapıldı. Buradan kim ne mesaj çıkarmıştır ben bilemem. Ben işimi en güzel şekilde yapmak durumundayım. Burada çirkin, yanlış bir değerlendirme ya da maksadını aşan bir değerlendirme varsa bu kişileri ilgilendirir. Ben en güzel şekilde işimi yapacağım. Dolayısıyla herkeste kendi işini yapsın. Ve inşallah biz formalarımızla ilgili de Pazartesi günü çekiliş gerçekleşecek. Gerçekleştiğinde inşallah talihli arkadaşlarımıza formalarını hediye edeceğiz. Bu aynı zamanda İnegölspor’a olan insanların sevgisini, heyecanını arttırmak, birlik, beraberliği arttırmak adına bir çalışmadır. Kim niçin rahatsız olur, anlamış değilim. Ama olsun biz işimize bakacağız. En güzel şekilde yapacağız. Hiç kimsenin de şüphesi olmasın. İnegölspor herkesin değeridir. İnşallah en güzel şekilde de hak ettiği yerlere gelecektir” dedi.

Editör: TE Bilişim