-3 Yıldır Minibüste Yaşıyor-

-Destek İstiyor-

İnegöl’de yaşayan 76 yaşındaki emekli Başkomiser Halil Dinç, kiracı olduğu evin satılmasının ardından evinden tahliye edildi. Kamyonla başka bir adrese gönderilen eşyalarına bir türlü ulaşamayan Dinç, 3 yıldır bir minibüsün içerisinde sokakta yaşamaya başladı.

Turgutalp Mahallesi Hayati Çıkmazı üzerinde 3 yıl önce kiracı olduğu evinin satılması üzerine evinden tahliye edilen emekli Başkomiser Halil Dinç sokakta yaşamaya başladı. 3 yıldır sokakta minibüsün içerisinde yaşayan Dinç’in, eşyaları evden çıkarılarak başka bir yere taşındığı söylendi. Ancak yaşlı adam kendisine verilen adrese bir türlü ulaşamadı. Hem evinden hem de eşyalarından olan ve sokakta yaşamaya mahkum edilen yaşlı adam, eşyalarının bulunmasını istiyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Halil Dinç, “Ben 76 yaşında sokakta yaşayan Emekli Başkomiserim. Kiracı olarak bulunduğum evin satılması nedeniyle evimden tahliye edildim. Tahliyeden sonra icra memurları eşyalarımı alıp götürdü. Eşyalarımın 2 yıldır Alanyurt mıntıkasında olduğunu duydum. Fakat adres bulamıyorum. Eşyalarımı götürdükleri adres mevcut değil, adresi bulamıyorum. Verilen adrese ait bir mülk olmadığının raporuda elimde. Eşyalarımın bulunmasını istiyorum. 3 tane evi donatacak şekilde elektronik eşyam vardı. El örmesi havlularımdan tutunda her şey vardı. Hatta Genel Kurmay Başkanı’ndan baları nişanesi olarak almış olduğum altın saatimde o eşyaların içerisindeydi, oda yoktur. Ben bunların bulunmasını istiyorum. 3 senedir görmüş olduğunuz şu arabada yaşıyorum.  2 kışı üstüme atarak geçirdiğim battaniyelerim burada. İstediğiniz her yere sorabilirsiniz buradaki komşularım durumu biliyor. Hatta terörle mücadele kapsamında katıldığım operasyonlarda almış olduğum 2 tane yaram var” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim