İnegöl Hamidiye Mahallesi’nde evli bir kız çocuğu annesi olan Fatma Sali’nin evinde kendini asmasıyla yaşanan intihar olayının yankıları sürerken olayla ilgili elde edilen bulgular üzerine İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığının harekete geçtiği öğrenildi.

Olay geçtiğimiz salı akşamı Hamidiye mahallesi Dumlupınar sokakta bulunan apartmanda meydana gelmiş, 33 yaşındaki   Fatma Sali’nin cansız bedeni evde eşi Osman Sali tarafından bulunmuştu.
KIZINI ANNESİNE BIRAKMIŞ
Yaşanan intihar vakası İnegöl’de sevenlerini yasa boğdu. Çarşı içerisinde bir perdecide çalıştığı öğrenilen 33 yaşında ki kadının, hastalandığını söyleyerek kızını o gece kendi ailesine bıraktığı ortaya çıktı.
OLAY AYDINLATILACAK
Etrafında neşeli ve pozitif enerjisiyle tanınan Fatma Sali’nin ani intihar haberi herkesi şoke ederken, yaşanan bu gelişme beraberinde kuşkulara neden oldu.
Eşinin hafta içleri köyü olan Hilmiye’de yaşadığı , genç kadının ise o gece evinde yalnız kalmak istemesi, yine cansız bedenine ulaşıldığında evinde yemek yenilip sofranın toplanmaması, TV ve bilgisayarın açık olduğu iddiaları yapıldı.
Gazetemizin yaptığı araştırmaya göre intihar olayını şüpheli bulan Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu noktasında derinlemesine bir araştırma yaptığı belirlendi.
Olay yeri inceme ekiplerinin elde ettiği bulgular, eşi Osman Sali ve komşularından alınan  ifadeler, otopsi raporları , telefon ve bilgisayar kayıtlarının incelenmesinin ardından yaşanan üzücü olayın aydınlatılması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim