Ziyaret sırasında konuşan  İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, Zabıta Müdürlüğünün, özellikle son alınan kararlar ile ilgili ve kayıtsız işyerleri konusundaki hassasiyetlerinden dolayı  memnunluklarını dile getirdi.

BERBERLER, CUMARTESİ HARİÇ HER AKŞAM 22.30’A KADAR AÇIK KALACAK

Özellikle bayan kuaförlerinin 10 Haziran 2014 tarihinden itibaren hafta içi Salı günlerinin tatil ilan edilmesi, erkek berberlerinin 15 Ağustos 2014 tarihi itibari ile başlanacak olan Cumartesi günleri hariç akşamları kapanış saatlerinin 22.30 olarak belirlenmesi konusunda ve Pazar günleri erkek berberlerinin kapalı kalması konusundaki yardımlarından dolayı öncelikle Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş ve Zabıta Müdürü Gazali Şen’e  teşekkür ettiklerini ifade eden Erhan Güven, “Bu alınan kararlar gerçekten üyelerimiz tarafından da çok olumlu karşılanmıştır. Tüm üyelerimiz alınan kararları saygı ile karşılamaktadır. Son yapılan denetimlerde, alınan kararlara uyulduğu görülmüştür. Ben özellikle üyelerimize ve halkımıza tekrar hatırlatmak anlamında söylemek istiyorum; Bayan Kuaförlerimiz Salı günleri kapalıdır, Erkek berberlerimiz de Pazar günleri kapalıdır, ayrıca erkek berberlerimiz Cumartesi günleri hariç akşamları 22.30 itibari ile işyerlerini kapatacaklardır. Bu konuda İnegöl Belediyesinin 24 Haziran 2014 tarih ve 699 sayılı Encümen kararı vardır. Özellikle hatırlatmak istiyorum. Ben yönetim ve denetim kurulu adına bu kararların alınması ve uygulanması konusunda emeği geçenlere ve kararlara uyan tüm üyelerimize tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE GÜZEL İŞLERE İMZA ATILIYOR

İnegöl Zabıta Müdürü Gazali Şen ise, ziyaretlerinden dolayı Oda Başkanı Erhan Güven ve yönetim ile denetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, birlik beraberlik içinde güzel işlere imza atılacağını, alınan encümen kararlarının kontrolünü devamlı yapacaklarını kaydetti.

Müdür Gazali Şen,  bu konudaki dayanışmanın güzel bir örnek olduğunu ve devamını dilediklerini de sözlerine ekledi.  

 

Editör: TE Bilişim