Büyük Birlik Partisi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun talihsiz bir helikopter kazası sonucunda hayata gözlerini yummasının ardından, Genel Başkanlığa getirilen Yalçın Topçu’nun işareti ile Türkiye genelinde yeni oluşuma gidilirken, bir süre önce göreve gelen BBP İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Oluçay’ın Başkanlığındaki İlçe yönetimi, dün Kaymakam Durmuş Gençer ile Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, birer çiçek takdim ettiler.

BBP İnegöl İlçe yönetim kurulu üyeleri Bektaş Kaya, Murat Balakuş, Ertuğrul Arslan, Halil Birgül, Nurettin Aydöner, Önder Birgül, Derya Baydur ve Hüseyin Kurt’un hazır bulunduğu Kaymakam Durmuş Gençer’i ziyaret sırasında konuşan BBP İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Oluçay, İnegöl’ün gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğu belirterek, “Eğitim konusunda İnegöl’de gerçekleştirdiğiniz projelerden dolayı gerçekten gurur duyduk. Her yerde makamlar geçici oluyor. Tabi bu anlamda sizlerin yaptığı hizmetler kalıcıdır. Yaptığınız bütün hizmetler de halkımız açısından çok önemlidir. Bu hizmetleri gelecekte bizim çocuklarımız gündeme getirecekler. Çocuklarımız bu hizmetlerden faydalanacaklar. Teşkilatım ve İnegöllüler adına, İnegöl’e kazandırdığınız hizmetler için teşekkür ederim” dedi.

Kaymakam Durmuş Gençer ise, makamların geçici, baki olan kamuya yönelik hizmetlerin olduğunu ifade ederek, “Siyasi partiler, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. İnegöl hakkında siyasi parti temsilcilerimizle, görüş alışverişi yapmak bizleri mutlu eder. Bizim etik olan tarafımız, tarafsız olmamızdır. Biz devletten, kanundan tarafız. Tarafsız olmamız, siyasi partiler, vatandaş, kurum, kuruluşlarla diyalog kurmamıza engel olmamalıdır” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Aynı heyet Kaymakam Durmuş Gençer’in ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan BBP İlçe Başkanı Ahmet Oluçay, “Geçtiğimiz Mart ayında elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden merhum Genel Başkanımızdan sonra Büyük Birlik Partisi olarak yeniden bir yapılanma süreci içine girdik. Genel Başkanımızın cenaze törenine giderken bir otobüsü tarafımıza tahsis etmeniz bizi ziyadesiyle memnun etmiş ve onurlandırmıştır. Bu gün hem rahmetli Genel Başkanımızın vefatıyla  beraber Belediye Başkanımızın Büyük Birlik Partisine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etmek amacıyla, bunun yanında da yeni kurulan parti ilçe teşkilatıyla nezaket ziyaretini gerçekleştirelim istedik. Büyük Birlik Partisi olarak, vizyonu ve misyonu doğrultusunda yapılacak her türlü olumlu hareketin, yanında olacağız. Tabi İnegöl açısından yapılması gereken projeler varsa bunları ortaya koyacağımızı ifade ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatı kısa bir süre önce tekrar bir yapılanma süreci içine girdi. Yeni baştan yollarına devam ediyorlar. Yeni görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum. Gerçekten bu davaya gönül vermiş, tabiri yerindeyse yıllarını vermiş Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nu yerel seçimlerden çok kısa bir süre önce elim bir kaza sonucu kaybettik. Ümidimiz ve temennimiz odur ki, İnşallah Rabbim ona Şehit hükmünde muamele eder. Gerçekten çok nadir görülen bir olayla aramızdan ayrıldı. Belki aramızdan ayrıldı ama yaptıklarıyla, duruşuyla ve söylemleriyle her zaman Türk milletinin gönlünde yer etti. İnşallah bundan sonra da bu duygularla anılacaktır. Tabiî ki hayat devam ediyor, ülkemiz yoluna hızla devam ediyor ve tekrar Büyük Birlik Partisi bir yapılanma süreci içerisine girdi ve bununla alakalı bir dizi kararlar, uygulamalar hayata geçirildi. İşte bu manada da İnegöl İlçe Teşkilatında tekrar bir yapılanma süreci oluştu” şeklinde konuştu.

Demokrasinin olmazsa olmazı olan siyasi partilerin, gerek İnegöl gerekse tüm ülkenin geleceği açısından çok önemli bir hareket noktası olduğunu ifaden Aktaş, “İyi niyetle, samimiyetle ilçenin ve ülkenin geleceği adına ortaya konulan söylemleri hangi siyasi partiden gelirse gelsin, ister adı ana muhalefet olsun ister muhalefet olsun ister mecliste grubu olsun, ister olmasın hepsinin beraber olduğunu düşünüyoruz. Bu manada arkadaşlarımızın ülkemizin geleceği adına ortaya koyacakları fikirlere her zaman açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diyerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim