İnegöl Belediyesi, Kent Konseyi işbirliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde belediye önünde kurulan stantlarda bayanlara kahve ikramı yaptı. Başkan Alper Taban da etkinlikte karanfil dağıttı.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü düzenlediği pek çok etkinlikle dolu dolu geçiren İnegöl Belediyesi, Kadınlar Günü kutlamalarının finalini İnegöl Belediyesi önünde yapılan kahve ikramıyla noktaladı. Kent Konseyi Kadınlar Çalışma Grubu işbirliği ile yapılan etkinlikte, belediye önünde kurulan stantta 14.30 ile akşam 17.00 arasında bayanlara ücretsiz kahve ikramları yapıldı.


BAYANLAR BULUNDUKLARI HER YERE DEĞER KATIYORLAR
Belediye Başkanı Alper Taban da kahve ikramlarına Kaymakam Şükrü Görücü ile birlikte katıldı. Burada bayanlara karanfil dağıtan Başkan Taban, oluşturulan 8 Mart konsepti önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Günün anlam ve önemine ilişkin bir açıklama da yapan Başkan Alper Taban, “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bu vesileyle bizler de bir dizi etkinlikler ile bu farkındalığı arttırmak ve tüm hanımefendilere yanlarında olduğumuzu hissettirebilmek adına programlar tertip ettik. Belediye binamız önünde Kent Konseyi Kadınlar Çalışma Grubuyla birlikte kahve ikramında bulunuyoruz. Hanımefendilere birer karanfil hediye ettik. Hanımefendiler hayatın her aşamasında, her evresinde, oldukları her yerde bulundukları yere her zaman değer katıyorlar. Biz de bugün onlara destek olmak istedik. Ben kendilerine sağlıklı sıhhatli ömürler diliyorum. İnşallah her günleri böyle güzel olsun” dedi.
Kaymakam Şükrü Görücü de “Başta şehit ve gazilerimizin aileleri olmak üzere tüm analarımızın, bacılarımızın, kardeşlerimizin bu önemli gününde hem birlikte olmak hem de onların yanında olmak için ve onların bu gününü tebrik etmek için buradayız. Onlar bizim sadece 8 Martlarda değil, her gün gönlümüzde. Ben tekrar hepsine teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu.


SİNEMA İZLEDİLER
Kahve ikramı sonrası İnegöl Belediyesi organizasyonuyla yaklaşık 150 bayan, İnegöl AVM’de bulunan sinema salonunda sinema izledi. Film öncesi Başkan Taban da salon önünde bayanlarla buluşarak kadınlar gününü kutladı ve iyi eğlenceler dileklerini iletti.

Editör: TE Bilişim