Bursa Belediyeler Birliği tarafından 17 ilçe belediyesine yönelik İmar Çalıştayı düzenlendi. İnegöl Belediyesi de Başkan Yardımcısı ve meclis üyeleri ile imar personelinin yer aldığı heyetle çalıştayda yerini aldı. 
Bursa Belediyeler Birliği, Büyükşehir ve 17 ilçe belediyesine yönelik imar çalıştayı düzenledi. Soğanlı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen çalıştaya, Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın yanı sıra imar müdürlüklerinde görev yapan teknik personel, imar komisyonu meclis üyeleri ile akademik oda temsilcileri katıldı.
Türkiye Belediyeler Birliği İmar ve Şehircilik Danışmanı Şehir Plancısı Ayşe Ünal’ın katılımı ile yapılan çalıştaya İnegöl Belediyesi adına da Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu, İmar Komisyonunda görevli meclis üyeleri Turgay Yel, Hüseyin Çiğdem, Önder Özer Erdoğmuş, Dursun Öztürkoğlu, İnegöl Belediyesi personellerinden Semih Karakaş, Nurhan Aydoğan, Fatma Kocaman Bayhan, Onur Teksin, İrfan Koç, Fatma Cavcı, Mehmet Bedir ve Aysun Özer katılım sağladı.
Şehitlerimiz için saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan çalıştayın açılış konuşmasını Bursa Belediyeler Birliği Başkanı ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından Türkiye Belediyeler Birliği İmar ve Şehircilik Danışmanı Şehir Plancısı Ayşe Ünal, katılımcılara imar konularındaki son gelişmelerden ve imar kanununda getirilen değişikliklerden bahsetti. Daha sonra ise çalışma grupları, belirlenen konu başlıkları ile ilgili sunumlar yaparak sonuç raporlarını değerlendirdi.

Editör: TE Bilişim