17 Ekim’de baş

17 Ekim’de başlayacak olan Aroma Erkekler Voleybol 3. Lige sıkı bir şekilde hazırlanan İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, çalışmalarına hazırlık müsabakaları ile devam ediyor. Mavi-Beyazlı temsilcimiz, hafta sonu filelerin deneyimli takımı Yenişehir Belediyespor’a 3-1 yenilmesine rağmen, oyunu ile lig öncesi umut verdi.

İlk kez mücadele edeceği ligin heyecanını yaşayan İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, lig öncesi ilk hazırlık müsabakasında Kütahya'da Evliya Çelebi Spor Kulübünü 25-19, 25-17 ve 25-14’lük setlerle 3-0 yenerken, bu hafta sonu ise Voleybol 2. Lig takımlarından Yenişehir Belediyesini İnegöl Spor Salonunda konuk etti. Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin AK Partili Belediye Meclisi üyesi Ahmet Mestan, İtfaiye Müdürü Hüseyin Kurt, Belediyespor İkinci Başkanı Adem Tayyar, Belediyespor Genel Sekreteri Ahmet Bayhan’ın da izlediği müsabakanın ilk setini konuk Yenişehir Belediyesi 25-23 kazanırken, ikinci sette etkili olan temsilcimiz bu seti 25-22 kazanarak ilk devreyi 1-1’lik beraberlikle kapattı. İkinci devrede rakibine diş geçiremeyen temsilcimiz üçüncü seti 25-20, son seti de 25-21’lik skorlarla 3-1 kaybetti.

Bu hafta sonu İstanbul Ayazdağ Spor Salonunda İstanbul Teknik Üniversitesi maçı ile Aroma Erkekler Voleybol 3. Lige ve profesyonellikteki ilk müsabakasına çıkacak olan İnegöl Belediyesporlu Voleybolcuları müsabakanın ardından oyunlarından dolayı tebrik eden Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, “Rakibimiz Voleybol 2. Liginde şampiyonluk için takım kurmuş, geçen sene 3. Ligden 2. Lige çıkmış komşu ilçemiz Yenişehir Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynadık. Neticesinde 3-1 kaybettik. Yönetici arkadaşlara birlikte maçları seyrettik. Setleri çok az bir farkla kaybettik. İnegöl Belediyespor'un bugün ne kadar istekli olduğunu yine gördük. Haftaya lig başlıyor. İstanbul Teknik Üniversitesi ile 17 Ekim'de İstanbul'da oynayacağımız maçla lige başlıyoruz. Biz hem voleybol sporunun yaygınlaşması adına hem de belediyemizin ve ilçemizin tanıtılması adına bir araç olduğunu düşünüyorum. Biz orada İnegöl Mobilyası reklamları ile hareket edeceğiz. Dolayısıyla şehrimizin ve mobilyamızın tanıtımını yapmış olacağız. Ben tekrar ligimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediyespor olarak başarılı olup, bir üst lige çıkma gibi bir hedefimiz var. İnşallah sporcu kardeşlerimiz de bunu sağlayacaklardır” dedi.

Editör: TE Bilişim