Edinilen bilgilere göre, Hamdullah T., boşandığı eşi N.T.’yı rahatsız ettiği ileri sürülen Ercan D. ile sokak ortasında tartışmaya başladı. Hamdullah T., kardeşi Maşallah T. ile birlikte Ercan D.'yi darp etmeye başladı. Öfkeli ağabey ve kardeşi, kavga sırasında Ercan D.’yi yumruk ve tekmelerle darp ederken, Hamdullah T., üzerindeki bıçakla Ercan D.’yi yaraladı. Kavga sonucunda göğsüne ve omzuna bıçak darbesi alan Ercan D. kanlar içinde kalarak yere düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen Emniyet ekipleri kavgayı ayırarak, genci bıçaklayan Hamdullah T. ve kardeşi Maşallah T.’yi yakalayıp gözaltına aldı.

TUTUKLANDI

Olayın ardından 6 kişi gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 6 kişiden N.T.’nin eski eşi Hamdullah T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 5 kişi ise mahkemece serbest bırakıldı.

AMACI BENİ KORUMAKTI!

Olayla ilgili konuşan N.T., “Ercan D. tehdit ediyordu. Eski eşimde beni korumak amaçlı gözünü korkutmak istedi. Tartışma kavgaya dönüşmüş. Yaralanan şahısla sevgili değiliz ve hiçbir alakam yoktur” dedi. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim