İnegöl-Yenişehir yolundaki genişletme çalışmasının ikinci etabı olan Alanyurt bölgesinde genişletme çalışmaları yeniden başladı. 2. OSB’de bulunan işadamları ise, yol çalışmasının bir an önce tamamlanmasını istiyor. 
İnegöl-Yenişehir yolunun, Alanyurt çıkışından 2. OSB kavşağına kadar olan kısmı geçtiğimiz yıl duble yol yapılarak hizmete alınmıştı. Yol genişletme ve duble yol çalışmaları kapsamında Alanyurt çıkışından yağlı tohumlara kadar olan yolun da duble olması için çalışmalar başladı. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri yol üzerinde genişletme çalışmaları yapıyor.


SANAYİCİLERDEN TALEP
2. OSB de faaliyet gösteren işadamı Mustafa Akyol, “2. OSB’de fabrikalar hızla çoğalıyor. Starwood’un büyük bir kısmı 2. OSB’ye taşınmış durumda. Trafik çok yoğunlaştı. Bu vesileyle Diş Hastanesinin önünden eski adıyla Hotel Angelacoma’nın olduğu yere kadar olan bölge tek şerit olduğundan dolayı trafik aşırı derece de zorlanıyor. 2.OSB’de trafik yoğunluğu ve ayrıca Yenişehir yolu olduğu için tek şeritli bir yol bu yoğunluğu kaldıramıyor. Bu nedenle sıkıntılar yaşanıyor. Bu yolun genişletme çalışmaları başladı. Fakat yarım kaldı. Hızlı bir şekilde bu yolun tamamlanmasını işadamları olarak talep etmekteyiz. Lütfen bu yol bir an önce bitsin” dedi.

Editör: TE Bilişim