Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü, Yeniceköy köprülü kavşağında yonca tipi kavşak uygulaması için çalışmalara başladı. İnegöl Belediyesi’nin girişimcileri ve kamulaştırma desteği ile startı verilen projede ilk adım olarak Akhisar Mahallesi istikametinden Bursa’ya dönüş bölgesinde çalışmalar başladı.
İnegöl Belediyesi’nin gerek vatandaşlardan gelen talepler gerekse de 14. Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yaptığı çalışmalar sonucunda Yeniceköy Köprülü Kavşağında düzenleme yapılması kararlaştırılmıştı. İncelemeler sonucunda kavşağın mevcut halinin tamamen değiştirilerek yonca tipi kavşak uygulanmasına karar verilmişti. Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü, kavşakla ilgili projeleri tamamlayıp kavşak ihalesini gerçekleştirerek düzenlemeyle ilgili çalışmalara başladı. Çalışma tamamlandığında hem Yeniceköy hem de Yeni İnegöl bölgesine gidiş-geliş kolaylaşacak, bölgede geçişler kontrollü ve güvenli bir trafik akışı ile sağlanacak.
İnegöl Belediyesi’nin girişimleri ve kamulaştırma desteği ile gerçekleştirilen çalışmanın startı, Akhisar Mahallesi istikametinden Bursa’ya dönüş bölgesini oluşturacak bölümde başladı.

Editör: TE Bilişim