İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamlara tepki gösteren Sinan Aktaş, “Kahrolsun İsrail, kahrolsun işbirlikçileri, kahrolsun emperyalizm, yaşasın Filistin direnişi, yaşasın üçüncü intifada. Kudüs özgür oluncaya, Gazze İsrail ordusundan temizleninceye kadar susmayacağız. Vahşetiyle, zulmüyle birlikte İsrail, Ortadoğu’dan sökülüp atılıncaya kadar mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Adalet ve özgürlük mücadelesi veren izzet sahibi Gazzeli kardeşlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BİZ MAZLUMDAN YANA TARAFIZ

Soykırıma, vahşete ve Siyonist barbarlığa karşı Gazzelilerin yanında olduklarını belirten Sinan Aktaş, “Biz tarafız. Katillerin, ikiyüzlülerin, alçakların, hainlerin, işbirlikçilerin karşısındayız, intifadanın yanındayız. Soykırıma, vahşete ve Siyonist barbarlığa karşı Gazzeli kardeşlerimizin yanındayız, tarafındayız. Çünkü insanız. İnsan haklarının, insan onurunun yanındayız. Siyonistleri kınadığımız kadar, İsrail’i katliamlara teşvik eden işbirlikçi yönetimleri ve emperyalizmi de kınıyoruz” dedi.

Adalet, merhamet ve feraset davasında haktan yana taraf olmayanların bertaraf olacağını vurgulayan Sinan Aktaş, “Zalimlerin diz çökmesinin yolu mazlumların direnişinden geçer. Kendisine hiçbir yaptırım uygulanmayan İsrail, dünyanın sessizliğinden, Amerika Birleşik Devleti’nin desteğinden, Birleşmiş Milletlerin ürkekliğinden, Avrupa Birliği’nin Müslümanlara yönelik zulme gözlerini kapamasından cesaret alarak, Filistin’i tamamen işgal etme ve Müslümanlardan temizleme çabası içerisindedir. Bu çaba ile İsrail, çocukları, sağlık personelini, gazetecileri, kadınları, yaşlıları katlediyor, insanların evini başına yıkıyor, soykırım suçu işliyor. Terör devleti İsrail ne kadar insan hakları ihlali varsa, Gazze’de işliyor, yaptığı her savunmada suçunu itiraf ediyor” diye konuştu.

KATİL DEVLET HESAP VERECEK

İsrail’in katil devlet olduğunu itiraf ettiğini kaydeden Sinan Aktaş, “Gazzeli kardeşlerimizi öldürmek, soykırıma iştirak etmek için insanlıktan çıkanlar, vatandaşlıktan çıkartılmalı ya da sanık kürsüsüne çıkartılmalıdırlar. Türkiye’ye geldiklerinde soykırım ve insanlığa karşı işledikleri suçlardan dolayı yargılanıp, kollarına kelepçe vurulmalıdır. Soykırımdan kurtulmaları için vatanımızı paylaştığımız insanların, insanlık dışı eylemleri cezasız ve cevapsız kalmamalıdır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim