İnegöl'de kıraathane işleten Ferudun Türkmen (58) ilk kez gelen müşterilerini şakalarıyla karşılıyor. Tencere boyutunda fincanlarıyla yapılan servise şaşıran müşteriler, sahte bardakla yapılan, çay dökme şakasıyla kısa süreli panik yaşıyor.
İnegöl'ün Tahtaköprü Mahallesi'nde 40 yıldır kıraathane işleten Ferudun Türkmen, Pandemi nedeniyle 3 ay süren kapanmanın ardından işletmesini yeniden faaliyete geçirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a bile çay şakası yapan Türkmen, bir çok siyasi ve başkanlara şaka yaptığını söyledi.


Kıraathaneyi babasından devraldığını belirten Türkmen şunları söyledi: Ben Ferudun Türkmen, Tahtaköprülüyüm ve esnafım. Bu işi babamdan devraldım 40 yıldır da kendim yapmaktayım. Pandemi dolayısıyla 101 gün kahvemiz kapalı kaldı. Şu anda sayın cumhurbaşkanımız bize fırsat verdi ve kahvelerimiz açıldı. Biz bu durumdan memnunuz. Ben meslektaşlarıma da başarılar diliyorum. Bizim meşhur şakalarımız var, biz bu şakalarımızı müşterilerimize yapıyoruz onlar da memnun oluyorlar. Bazıları değişik tepkiler veriyor bazıları da seviniyor bu şakalara.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, İnegölspor eski başkanı Münür Kanar’a, siyasilere ve stk başkanlarına da şakalarımızdan yaptık. Genelde yabancı müşterilerimize yapıyoruz ve onlar da olumlu tepki veriyor. Farklı il ve ilçelerden kahvemize gelenler oluyor. Onlara da şakalarımızdan yapıyoruz.  Ankara ve Çanakkale’den gelen gruplar oldu onlara da şakalarımızı yaptık. Yani gelenlere şakalarımızı yapmaya devam edeceğiz.".

Editör: TE Bilişim