Bursa-Ankara karayolu kapandı...Zincirleme kaza; 5 yaralı
Bursa-Ankara karayolu üzerinde yağışla meydana gelen zincirleme kazada 3 araç çarpıştı; 1'i çocuk 5 kişi yaralandı. Kazanın ardından kapanan Bursa-Ankara karayolu Bursa istikametinde uzun kuyruklar oluştu. 
Kaza Bursa-Ankara kara yolu üzeri İnegöl girişinde meydana geldi. 
İnegöl’den Bursa istikametine seyir halinde olan sürücü Hatime U. (41) yönetimindeki 16 KL 932 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Otomobil, duramayarak önünde seyir halinde olan sürücü Gürkan İ. (32) yönetimindeki 16 Z 0029 plakalı kapalı kasa kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyonet ise önünde seyir halinde olan sürücü Bürol K.(43) yönetimindeki 61 ACL 602 plakalı otomobile arkadan çarparak durabildi.
Kaza sonucu kamyonetin sürücüsü ve yanındaki Yiğit K.(12) ile 16 KL 932 plakalı otomobilin sürücüsü ve otomobilde bulunan yolcular İsmail Berat U.(14) ve Sudenaz U.(3) yaralandılar.
Kaza sonucu Bursa-Ankara karayolu kapandı ve uzun araç kuyrukları oluştu. Yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu karayolu trafiğe açıldı. 5 yaralı da olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulanslarıyla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim