Türkiye Değişim Hare

Türkiye Değişim Hareketi İnegöl Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çimen, önceki akşam saat 20.30’da parti merkezinde düzenlediği basın toplantısında, İnegöllü gençleri Türkiye Değişim Hareketi’ne beklediklerini bildirdi.

İlçe Başkanı Fahrettin Baykan ile gençlik kolları yönetimi ve üyelerinin katıldığı basın toplantısında konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çimen, “Bizler Türkiye Değişim Hareketi gençliği olarak, ülkemizdeki tüm gençliğin sessiz çığlığı olmaya çalışacağız. Cehalet yerine bilginin, nefret yerine sevginin, yoksulluk yerine bolluğun hüküm sürdüğü bir ülkeyi yeniden kurmak için, tüm coşku ve dinamizmimiz ile yola çıkmış bulunmaktayız. Bu anlamda Türkiye Değişim Hareketi çatısı altında İlçe Başkanımız Fahrettin Baykan’la birlikte, tüm genç arkadaşlarımızla el ele, yürek yüreğe vererek ülkemizi hak ettiği yere, toplumumuzu ise hak ettiği yaşam standardına ulaştıracak çare de ümit de bizleriz” şeklinde konuştu.

Türkiye Değişim Hareketinin faaliyetlerinde gençlere büyük görev düştüğünü vurgulayan Mustafa Çimen, “Buradan hareketle tüm genç arkadaşlarımızı makûs talihimizi değiştirmek adına güç birliği yapmaya davet ediyoruz. Unutmayalım ki büyük değişimleri büyük düşünen insanlar yapar. İnegöl’deki bütün genç arkadaşları Türkiye Değişim Hareketi çatısı altında birleşmeye ve dayanışmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim