Konser renkli ve coşkulu anlara sahne olurken, konserde popüler şarkıları seslendiren bandoya, izleyiciler de eşlik etti.

İnegöl Belediyesi Nisan ayı kültür etkinlikleri çerçevesinde ve Bursa Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla, dün saat 14.00’de Sarraflar Çarşısı girişinde gerçekleştirilen konseri, vatandaşlar ilgiyle izledi. Hareketli şarkılara tempo tutan minikler ve halk, coşkulu konserde gönüllerince eğlenirken, renkli görüntüler oluşturdular. Konseri çok beğendiklerini söyleyen miniklere, aileleri de destek verdi. Bandonun özel performansına ilk kez şahit olan İnegöllüler, konserlerin devamının gelmesini istediler.

Büyükşehir Belediye Orkestrası Bando Şefi Şaban Gülşen, Büyükşehir Belediye Bandosu olarak, çeşitli zamanlarda Bursa kent merkezinde gerçekleştirdikleri konserlerini, bu yıl ilçelere de taşıdıklarını söyledi.

“Umudumuz olan çocuklarımız, barış ve kardeşliğin de simgeleridir” diyen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ise, özellilikle İnegöllü çocuklara farklı bir keyif yaşatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti. Kentin dört bir köşesinde yaşayan, her kesimden vatandaşlara sosyal ve kültürel etkinlikleri ulaştırmak istediklerini belirten Şahin, “Büyükşehir Belediyesi Bandosu bugün İnegöl’de ilk konserlerini verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İlk konserdeki ilgi gayet güzeldi” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim