Dünya’nın 50 ü

Dünya’nın 50 ülkesinde yayınlanan Caillou çizgi film karakterinin, Dilay Mobilya  markası ile çocukların yatak odalarına girmesini sağlayan, İnegöl’de üretim yapan Dilay Mobilya, İMOB Fuarına Caillou Çocuk Odası ile girdi.

Caillou'nun mobilya lisansını alarak çocuklara özel üretim yaptıklarını, Caillou’nun senaryosunun ise, Türk örf, adet gelenek ve göreneklerine uygun ve çocukların çok sevdiği bir karakter olması nedeniyle  tercih ettiklerini belirten Dilay Mobilya yönetim kurulu Başkanı Azmettin Gündüz, “Caillou çocuk odası İMOB Fuarı’nın gözdesiydi. Çocuklarımız Caillou mobilyasını çok beğendi. Hem yurt içinden, hem de yurt dışından tahminimizin çok üstünde ciddi talepler aldık. Ürünün üretim aşaması Ar-Ge’si bizi oldukça zorladı. Ürün hem kaliteli hem de muadillerinden pahalı olmamalıydı. Çok şükür başardık” diye konuştu.

Caillou’nun mıknatıs gibi çocukları kendisine çektiğini ifade eden Azmettin Gündüz, “Caillou, Türkiye’de çocuğun, babasının elinden tutup da götürüp bir şey aldıracak güçte bir karakter. Onun için de gelenlere keyifle, zevkle bebeğimizi tanıtıyoruz. Fuarda ziyaretimize kız çocuğuyla birlikte Alman vatandaşı geldi. Çocuk Caillou’yu görünce sanki bir yakınını görmüş gibi, Caillou kostümünü giymiş palyaçonun kucağından inmedi. Babası da önemli bir mağaza zincirlerinin satınalmacısı. Biz çocukla, babasını yakalamış olduk. Ürünümüzü çocuklara beğendireceğiz ama babalara satacağız. Kimse lisanslı ürünler çok pahalı olur diye yanlış kanıya varmasın. Normal çocuk odalarıyla eş değer fiyatlarda. Bazı firmaların da çocuk ve bebek odası takımlarından daha hesaplı olduğunu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim