15 Nisan 2014 Salı günü izlenime açılan MODEF 2014 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı boyunca tanıtımı devam edecek olan Candess firmasının yeni ürünleri, İnegöl Hotel Angelacoma’ya gelen müşterilerin ilgisini çekmeye başladı.

Önceki akşam İnegöl Hotel Angelacoma’nın özel salonunda hazırlanan ‘Candess Sofa Butik 2014 Koleksiyonu’nun 4 yeni ürünü müşterilerin izlenimine açıldı. Mini tanıtım kokteyli ile startı verilen mini stant, MODEF fuarı boyunca her gün  sabah saat 07.00 ile gece saat 24.00 arasında izleneiyor.

HEP DAHA İLERİYE

İnegöl’de ilk olacak bir organizasyonu imza attıklarını ifade eden Candess Firması Yönetim Kurulu Başkanı Burak Fidanverdi, “Koltuk üretimi, sadece iskelet ve kumaşın kalitesinden ibaret değildir. Tasarım, renkler ve elbette konfor bu işin beraber yürümesi gereken üçlüsüdür. Her evde, kendinizi huzurlu ve keyifli hissettiğiniz bir alan vardır. Biz bu rahatlığı Candess Sofa’yı tercih edenlere yaşatmak için çalışıyoruz. Modern ve klasik çizgileri aynı hatlarda buluşturmak için uğraştık. Hep daha ileriye, daha iyisine ulaşmalıyız diyerek ilerledik. Bu sezon bunu başardığımıza inanıyorum. Özel olarak seçilmiş renk skalası ile görmekten, dokunmaktan ve yakın olmaktan mutlu olabileceğiniz renkleri doğru modellerle bir araya getirdik” dedi.

GÜZEL NOKTALARA ULAŞACAK

Candess olarak farklılıklara imza atmak için gayret gösterdiklerini belirten Burak Fidanverdi, “Bu anlamda Ar-Ge’yi sadece ürün Ar-Ge’si olarak değil, firmanın tanıtım ve reklam Ar-Ge’si olarak algıladığımız için, bu yaptığımız organizasyonlar da yaptığımız çalışmalardan biri. Ümit ediyorum ki çok güzel noktalara ulaşacak. Güzel bir tepki alacağını düşünüyorum” diye konuştu.

GÜZEL ŞEYLERE İMZA ATMIŞ OLACAĞIZ

Bu organizasyonda özgüveni yükselten, biraz daha gururlandıran çalışmaların olduğuna dikkat çeken Fidanverdi, “WOW, Monalisa, Oscar ve Neron isimli 2014 yılı ürünlerimiz var. Sonuç itibariyle bu ürünlerin şık tasarımlarını gördüğümüz zaman, bir işletmeci olarak gerçekten gurur duyuyorsunuz. 2014 yılına biz çok iyi hazırlandığımızı, bununla beraberinde potansiyel müşteri kitlemizden de dönüş alacağımızı, fuarın ilk günü olmasına rağmen biz bunu hissettik. Bu bizi şımartmıyor. Mübalağa gibi algılamıyoruz. Mobilya sektöründe bir Milano, örnek alınıyorsa bu anlamda tam gaz devam etmek gerektiğini düşünüyorum. Bu çalışmaların hepsini toparladığımız zaman, bu günümüze döndüğümüz takdirde, güzel ürünleri hazırlayıp sunmak, bir işletmeci olarak mutlu eden bir tablo. Bundan sonra daha güzel şeylere imza atmış olacağız.” Şeklinde konuştu.

KAPSAMLI BİR ORTAM

Yapılan organizasyonun çapını daha da genişletmeyi istediklerinin altını çizen Fidanverdi, “Malum İnegöl’de, otel, tanıtım, lansman, kokteyl anlamında çapımız biraz dar olduğu için, gönül ister ki daha kapsamlı bir ortamda konuk sanatçı davet ederek tanıtım yapmak benim idealimdir. Fuar bilindik bir tanıtım. Tabi olmazsa olmazlardan biridir. Fuar yoksa, bu tarz organizasyonlara imza atmak gereklidir. Daha önce yapılmayan bir uygulama. Bu kapsamlı ilk organizasyon. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

FUAR BOYUNCA AÇIK KALACAK

Fidanverdi, başlattıkları tanıtımın, MODEF fuarı süresince her gün sabah 07.00 ile gece 24.00 arasında devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim