Kuğulu Park ile Atat

Kuğulu Park ile Atatürk Anıtı arkasındaki alan ile Anıt çevresinde, Mezarlıklarda ve  okulların çevrelerinde düzenleme ve yeşillendirme çalışmaları yapmaya devam eden İnegöl Belediyesi, aynı çalışmalar kapsamında camilerin etrafında da  çalışma başlatarak, Çardak Camiinin çevresini düzenliyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, dün saat 16.30’da İnegöl Belediyesi Fen İşleri Şantiye Şefi Mesut Emirli ile birlikte, Çardak Cami mevkiine giderek Cami etrafında yapılan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Fen İşleri Şantiye Şefi Mesut Emirli’den çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, kent genelinde düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Bu çalışmalardan biri de Çardak Camii çevresinde yaptığımız çalışmalardır. Cami bahçesinin eskiyen görünümünü yeniliyoruz. Caminin çevre duvarlarını ve demir korkuluklarını kaldırdık. Bahçe çevresinin tratuvarlarını yapıyoruz. Bahçenin çeşitli yerlerine 200 metrekare taş döşüyoruz. Çalışmalarımız devamında Park Bahçeler Müdürlüğümüz burada yeşillendirme çalışmaları gerçekleştirecektir. Yapılan çalışmaların toplam tutarı yaklaşık 25 bin liradır” dedi.

Çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanacağını, Cami çevresinin yepyeni bir görünüme kavuşacağını kaydeden Şen, çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

Editör: TE Bilişim