Geçtiğimiz Salı günü

Geçtiğimiz Salı günü izlenime açılan 8 Nisan 2012 tarihine kadar açık kalacak olan MODEF 2012 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan firmalar, Türkiye’de 3 ayrı şehirde aynı anda 3 fuar organizasyonu olmasının huzursuzluk verici olduğunu belirttiler.
Bazı sektör temsilcilerinin gözlemlerine göre ise, yerli ziyaretçi kadar, yabancı ziyaretçinin geldiği MODEF 2012’nin, MODEF EXPO gibi yabancı ziyaretçilerden de ilgi gördüğünü söylediler.
ÇELMO'DAN ZİYARETÇİLERE PLAKET
MODEF 2012’nin katılımcı firmaları ziyaretçileri en güzel şekilde ağırlamaya gayret ederken, kuruluşunun 25. yılını kutlayan Çelmo Mobilya, fuar alanındaki stantlarını ziyaret edenlere plaket takdim ediyo. Çelmo Mobilya Pazarlama Müdürü Yasin Tan, "Standımıza gelerek alışveriş yapan, bizi bugünlere getiren dostlarımıza hem bir anı olması hem de bizleri hatırlamaları için birer şükran plaketi takdim ediyoruz" dedi.
3 FUAR HUZURSUZ ETTİ
MODEF ile birlikte anda zamanda İzmir ve Ankara'da da fuarların düzenlendiğini ifade eden Yasin Tan, "Aynı anda İzmir, Ankara ve İnegöl'e mobilya fuarlarının yapılarak, 3 fuarın açık olması bizleri huzursuz ediyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) buna müsaade etmemesi ve planlamayı düzgün yapması gerekirdi. Ama bu olumsuzluklara rağmen, fuarı ziyaret eden müşteri portföyü istediğimiz düzeyde devam ediyor. Şuan için fuardan memnunuz. Sadece fuar alanındaki yer planlamasıyla ilgili bir sıkıntımız var. Bununda bir sonraki fuara kadar düzeltilmesini umut ediyoruz" diye konuştu.
Şuan firma olarak 38 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Tan, "Mobilya ihracatında 5,5 milyon dolarla İnegöl'de 5. sırayız. İhracat sıralamasında geçen sene 7. sıradaydık. Yükselen ivmemizi her yıl yükselterek, ilk 3'te kalmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim