Sabah saatlerinde Cerrah İlk ve Ortaokulu bahçesinde başlayan etkinliklere katılan çocuklar, alandaki palyaçolarla birlikte çeşitli yarışmalara katılıp, yüz boyama ve balon parkla akşam saatlerine kadar gönüllerince eğlenme şansını yakaladılar.

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Kültür Sosyal işler Müdürü Ekrem Ergün ve Cerrah Koordinatörü Fevzi İnal ile birlikte  “Balon Parkı” ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çocukların coşkusuna ortak oldu. Cerrahlı vatandaşlar, Belediye Başkanına yoğun ilgi gösterirken, birlikte bol bol fotoğraf çektirdiler.

İnegöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocukların neşeli bir gün geçirmesi için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Balon Park’ etkinliğinin Yenice ve Tahtaköprü mahallelerinde de düzenlendiğini, Kurşunlu mahallesinde ise, çocuk sineması (Kayıp Balık Nemo) gösteriminin çocuk haftası etkinliği kapsamında, Kurşunlulu çocuklar ile buluştuğunu ifade etti.

“Çocuklar bizim geleceğimiz. Yaptığımız bütün işler, onların gelecekte daha mutlu olabilmeleri içindir” diyen Başkan Aktaş, çocuklara yönelik etkinliklerin her zaman var olacağını sözlerine ekledi. 

Çocuk Şenliği’nde Cerrahlı çocuklar birbirinden eğlenceli aktiviteler ile eğlenirken, şenlik süresince animasyon ekipleri, çocuklara eğlenceli oyunlar oynatarak, unutulmaz bir bayram yaşattılar.

 

Editör: TE Bilişim