Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkan Vekili Yasemin Soydan, 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için İnegöl’den İstanbul’a ücretsiz ulaşım desteği sağlanacağını açıkladı.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Vekili Yasemin Soydan, “Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile görüşüldü. Kendisinin verdiği cevapta; seçim hazırlıklarının tamamlandığını asil üye, yedek üye ve müşahitlerin tam olduğunu il ve ilçe örgütlerinden tek isteğinin şehirlerinde İstanbul’da oy kullanacak seçmen kalmayacak şekilde organize olmalarını istediğini belirtti. CHP, İl Başkanlıkları İstanbul seçimi için ücretsiz araç kaldıracak” dedi.

Soydan,  CHP Bursa İl Gençlik Kolları ‘Gençler demokratik hakkını kullansın, ulaşım dert olmasın’ organizasyonuyla,  23 Haziran’da tekrarlanacak olan ve üniversitelerin final ve bütünleme sınavlarının arasındaki bir tarihte gerçekleşecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Bursa’dan İstanbul’a oy kullanmaya gidecek öğrencilere ulaşım desteği sağlanacağını açıkladı. Soydan, ayrıca maddi durumu müsait olmayan seçmenlerin de başvurabileceğini, başvuru için sadece elinde seçmen bilgi kağıdı olmasının yeterli olduğunu söyledi.

İnternet kullanamayan seçmenler CHP İnegöl ilçe başkanlığına seçmen bilgi kağıtları ile başvurdukları takdirde aynı formun onlar için de doldurulabileceği aynı hizmetten yararlanabileceklerini ifade eden Soydan, ulaşım desteğinden yararlanmak isteyen öğrencilerin 20 Haziran günü saat 18.00’e kadar internette https://tinyurl.com/beklebiziistanbul  adresine girerek formu doldurmaları ve rezervasyon yapmaları gerektiğini belirtti.

Editör: TE Bilişim