CHP İlçe Kadın Koll


CHP İlçe Kadın Kolları tarafından, her yıl geleneksel olarak ‘Cumhuriyetin gerçek sahipleri Atatürkçü gençlerin eğitim ve öğretimine destek sağlamak’ amacıyla düzenlenen Kermesin ikincisinin Cuma günü (Yarın) gerçekleştirileceği bildirildi.
CHP Kadın Kolları Başkanı Nebahat Yılmaz, dün saat 14.30’da parti merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Kadın Kolları olarak ikinci kermes organizasyonunu 15 Ekim 2010 Cuma günü (yarın) saat 10.00’da başlatacaklarını belirterek,  kermese bütün İnegöl halkını davet etti.
Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, “Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak çeşitli etkinlikler ve çalışmalar yapmaktayız. Bunlardan biri de kermestir. Dayanışmanın, paylaşmanın örneğini yaşayacağımız etkinliğimizden elde edilecek gelirle, ihtiyacı olan öğrencilere burs vermeyi planlamış bulunmaktayız. Kemresizimize desteklerinden dolayı partimizin saygıdeğer yöneticilerine, özverili çalışmalarından dolayı kadın kollarına, el emeklerini etkinliğimizle birleştiren kadınlarımıza, yardımlarını esirgemeyen saygıdeğer esnaflarımıza, kermesimize  yer tahsisinde yardımcı olan Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.
Geçen yıl düzenledikleri kermesten elde ettikleri 2 bin 500 TL gelirle 6 öğrenciye burs verdiklerini kaydeden Başkan Yılmaz, Cuma günü (Yarın) izlenime açacakları kermesin iki gün süreceğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim