Kindar Dindar nesil söylemleri sonrası kamuoyunun tepkisini çeken CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun’un yönetiminde sular durulmuyor.
Başta kamuoyunun tepkisini çeken sözler sonrası, yönetim kurulu üyesi Ali Doğan CHP hakkında çıkan haberler sonrası  “Gün gelecek bunun hesabını ödeyeceksiniz sözde gazeteciler ağzınızdan akan o salyaları nereye süreceğinizi şaşırmışsınız bu faşist yaklaşımınızı buraya not ediyoruz gün gelecek boş yere akıttığınız Mehmetçiğin kanını hitler nasıl ödediyse Mussolini nasıl ödediyse sizde ödeyeceksiniz “ sözleri ile basın mensuplarını tehdit etmişti.
Geçtiğimiz Salı akşamı parti binasında gerçekleşen yönetim kurulunda Ufuk Göysayın son günlerde yapılan açıklamalar sonrası kamuoyunun tepkisini çekildiğini CHP’nin bu siyaset anlayışı ile İnegöl’de siyaset yapamayacağını belirterek istifa ettiği öğrenildi.
GİDİŞAT ENDİŞE VERİCİ
Göysayın istifa sonrası yaptığı açıklamada “İznim ve onayım alınmaksızın yazıldığım Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Örgütü Yönetim Kurulu'nda bugüne dek gönülden bağlı olduğum Cumhuriyet Halk Partisi ilkeleri ve idealleri ışığında mevcudiyetimi devam ettirdim. Cumhuriyet Halk Partisi'nde görev almak her yurttaş için onurdur fakat son zamanlarda ilçe yönetiminin izlediği politikanın partimize zarar verdiğini gözlemledim. Yapılan ve yapmakta ısrar edilen yanlışlar kendi özel hayatımda, sosyal çevremi ve iş yaşamımı son derece olumsuz etkilemiştir. Gidişat partimiz için endişe vericidir. Cumhuriyet Halk Partisi'ne zarar veren bir idarenin parçası olmayı kendime kabul ettiremiyorum. Partimizin ilçe yönetim kurulundan istifamı bilgilerinize sunar, gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.”

Editör: TE Bilişim