CHP İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Okan Göktaş İnegöl’ün alt yapı problemi ile alakalı tepkisini dile getirdi.

İnegöl’de her yağmur sonrası çıkan bilindik manzaraların aynısı tekrar yaşandı. Yaşanan su baskınlarına tepkisini gösteren CHP İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Okan Göktaş İnegöl’ün 20 yıldır altyapı probleminin çözülemediğini vurguladı.


ÖĞRENCİLER BOĞULMA TEHLİKESİ YAŞAR
100. yıl ilkokulu bahçesinin komple su dolmasına tepki gösteren Göktaş “İnegöl’e yeni kazandırılan tam açık tam olimpik yüzme havuzunu ziyarete geldik. Son derece başarılı bir çalışma olmuş 15 dakikalık yağmurla havuz tamamen dolabiliyor tek bir sıkıntı var burası ilkokul. Yarın öbür gün burada öğrenciler olduğunda boğulma tehlikeleri olabilir.”


İNEGÖL BU GÖRÜNTÜYÜ HAKETMİYOR
“Buranın yan tarafında MERPA var İnegöl’ün gıdası oradan dağıtılıyor ama burası tam bir mikrop yuvası. 20 yıldır iktidardalar sürekli bir bahane oluşturarak altyapıyı yapmıyorlar. Son derece hızlı büyüyen İnegöl’ümüz bu görüntüyü hak etmiyor, bu şekilde idare edilmeyi hak etmiyor. Daha özverili çalışılmalı.”


İNEGÖL’ÜN İŞİNİ HALLEDİN
“Sadece sosyal medyadan duvar boyacım çöp topladım ile olmaz daha özverili çalışılmalı önemli olan kendi işiniz olan size verilen görevi yapmak. İşin şov tarafını her zaman yaparsınız önemli olan İnegöl’ün işini halledin.”

Editör: TE Bilişim