Edinilen bilgilere göre, olay Cuma günü Mahmudiye Mahallesi Çağrı sokakta faaliyet gösteren büfede meydana gelmişti. 31 yaşındaki Tunay K. ile 32 yaşındaki Erkan M., iddiaya göre alacak verecek konusunu görüşmek üzere 35 yaşındaki Ünal D. ile büfede bir araya gelmişlerdi.

SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Tartışmayla birlikte çıkan kavgada Ünal D. aracından aldığı pompalı tüfekle Tunay K. ve Erkan M.´ye ateş etmeye başlamış, Tunay K. ve Erkan M.´de üzerlerindeki silahlarla karşılık vermişlerdi. Çıkan çatışma sonucunda Tunay K. ve Erkan M. ağır yaralanırken, bacağından yaralanan Ünal D. aracına binerek kaçmıştı.

Silahlı çatışmada yaralanan Tunay K. ve Erkan M. olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alınmışlardı. Aracıyla kaçarak teslim olduktan sonra isabet eden kurşunlar nedeniyle kanlar içinde kalan Ünal D.´de ekipler nezaretinde özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı.

Çatışmada vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanan Erkan M. acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Bursa Yüksek İhtisas Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınan Tunay K.´nın sağlık durumunun iyiye doğru gittiği bildirildi.

TEDAVİ EDİLDİ TUTUKLANDI

Yaşanan çatışma sonucunda bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden olan cinayet zanlısı şüphelisi Ünal D., tedavinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilişim