18 Mayıs 2014 Pazar günü sabah 06.00’da 2 otobüsle yola çıkan 84 kişilik ekip, Bilecik, Bozüyük ve Eskişehir’de  tarihi yerleri gezdiler. Gezinin ardından ise, aynı  gece saat 24.00 sıralarında  İnegöl’e döndüler. Geziye Orhaniye Mahallesi Çinili Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Ekin, Cami İmamı Seyfettin Keskin ve Müezzin Ali Özger’de katıldı.

MEMNUN KALDILAR

Orhaniye Mahallesi Çinili Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Ekin, geziye katılanların geziden çok memnun kaldıklarını ve bundan sonraki gezi programını beklediklerini söylediklerini bildirdi.

Gezi ile alakalı bilgi veren Ekin, “18 Mayıs 2014 Pazar günü sabah 2 otobüsle yola çıktık. Öncelikle Bilecik’teki Şeyh Edebalı türbesi, Fakı Baba türbesi, Ertuğrulgazi Türbesi, Osmanlı’nın ilk mescidi olan Kuyulu Mescidi gezdik. Ardından Eskişehir şehir turu ve gondol gezisi yaptık. Öğle yemeğinin ardından seyit Battalgazi hazretleri ile Kefensizler ve Yunus Emre türbelerini ziyaret ettik. Gezimiz, dönüşte Bozüyük yakınlarındaki bir balıkçıda akşam yemeği ile son buldu. Yemeğin ardından da İnegöl’e dönüş yaptık. Çok faydalı bir gezi oldu.  katılanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim